Preguntas frecuentes
Inicio » Proyectos »

Patrocinio aquest

Blog tuPatrocinio
Twitter tuPatrocinio
Facebook tuPatrocinio
13 proyectos relacionados con

patrocinio aquest

 • Campeonato Juvenil de Ajedrez estrella estrella estrella

  Entidad : Escacs Lira Vendrellenca (alex ventura) en Tarragona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...vos la vostre col"laboracio amb nosaltres, ja que aquest any celebrem el nostre 85è. aniversari i necessitem la seva cooperacio per a assolir les dificultats en las que ens estem trovan. actualment som uns 45 jugadors, que hi participem en diferentes activitats com per exemple: - campionats socials diferentes modalitats de temps . - partide... (Leer más)

  Publicado 21/08/09
 • Pequevoley a las escuelas de primaria estrella estrella estrella Fotos Documento

  Entidad : CV Sant Pere y Sant Pau en Tarragona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...a la realitat actual a a les nostres terres. a aquests esports es pot competir amb nomes 6 anys, cosa que fins ara no era possible en el cas del vòlei. soliem dir que el vòlei era un esport tècnicament complex, per això sha dentrenar per aprendre la tècnica abans de poder competir. però els nens/es tenen una motivacio intrinseca pels par... (Leer más)

  Publicado 12/08/13
 • Ferran Hernández Piloto velocidad estrella estrella estrella Documento

  Entidad : Ferran Hernandez en Barcelona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...en aquest esport el recolzament dels patrocinadors es clau per poder afrontar les diferents despeses duna temporada: es dificil per una familia , fer el pagament de tota la temporada , per això necessiten la col laboracio de patrocinadors, perquè el somni del ferran es pugui fer realitat, i pugui arribar a ser pilot de professio. creiem que la ... (Leer más)

  Publicado 13/11/11
 • Promoción audiovisual estrella estrella estrella Documento

  Entidad : El Jardinet dels Gats en Barcelona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...essats a col"laborar amb el jardinet dels gats. aquest creixement en numero de voluntaris ha significat una diversificacio en les activitats de lentitat, fidel reflex del nou col"lectiu que en forma part della. un equip jove i entusiasta que es manega a les xarxas socials, amb una metodologia de treball basada en el 2.0, permanentment connectat... (Leer más)

  Publicado 02/11/11
 • ACTIVITATS 2011 PEU A BAIX estrella estrella estrella Fotos Documento

  Entidad : ROCKET CONCEPT, S.L. en Girona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...ssitats i falta de reconeixement en la pràctica d'aquest esport. la seva activitat es basa en organitzar, promocionar i oferir un gran ventall de possibilitats dirigides a poder gaudir d'aquest esport, tant des de la alta competicio com des de l'amateur. activitats que organitza: - escola de pilots, cursos de seguretat i pilotatge de les dif... (Leer más)

  Publicado 01/04/11
 • Promoción de Jovenes Investigadores en Islas Baleares estrella estrella estrella Documento

  Entidad : AJOIIB en Islas Baleares (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...tats de la inexistència duna entitat promotora daquest entre la joventut de les illes balears, vol fer possible la realitzacio i promocio dels projectes que tot jove investigador balear tingui la iniciativa dengegar. lobjectiu de lajoiib es promocionar joves investigadors i incentivar la investigacio com a mitjà densenyament en els àmbit... (Leer más)

  Publicado 04/08/10
 • Buscamos Sponsor principal y secundarios estrella estrella estrella Fotos Documento

  Entidad : Club de Bàsquet Viladecavalls en Barcelona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...il lusio amb lestrena del nou pavello. encarem aquest nou repte amb força i ganes de tornar a ser un referent de basquetbol a la comarca. recollim el fruit del treball mancomunat amb les dues escoles de la vila i exercim una clara influencia en daltres de terrassa. per totes aquestes qüestions ens plantegem la possibilitat de renovar tota la... (Leer más)

  Publicado 15/06/10
 • Ayúdanos a ser un club de natación con futuro estrella estrella estrella Fotos

  Entidad : C.N. SANT BOI en Barcelona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...localitat amb mes de 76.000 habitants dedicada a aquest àmbit tan important per a la formacio educativa, social i esportiva dels/les joves i infants. actualment està formada per mes de 180 nedadors entre el club i l’escola. es tracta d’un club sense ànim de lucre que l’unic que vol es oferir als seus nedadors, i al poble, un bon aprenentatge al ... (Leer más)

  Publicado 28/04/09
 • Un Lugar en el Bosque estrella estrella estrella

  Entidad : Foix Tetre en Barcelona (España)

  Colaboración : Económica

  ... actrius juguen amb la base del neutre.a partir d’aquest concepte minimalista es desenvolupa en escena un seguit de contes en els que els actors prenen part de l’escenografia.una successio de contes on persones de diverses condicions es troben en conflictes, en alguns casos existencials, i arribaran a conclusions que ens ajudaran,com a espectadors,... (Leer más)

  Publicado 01/07/08
 • Torneo www.escueladeajedrez.com estrella estrella estrella Fotos

  Entidad : Escuela de Ajedrez en Barcelona (España)

  Colaboración : Económica, En especie

  ...üències si persistis lempat, saplicaria, per aquest ordre: resultat particular, performance. 17. el torneig no serà vàlid per a lobtencio delo català. 18. la participacio al torneig suposa, per part del jugador, lacceptacio de les seves bases. els jugadors tindran a la seva disposicio limprès de reclamacio oficial de la fce. 19. q... (Leer más)

  Publicado 09/05/12

 

Glosario

sostenibilidad desarrollo sostenible iso 26000 responsabilidad social patrocinio deportivo naming rights marketing social ong rse rsc responsabilidad social tercer sector obra social proyectos culturales Marketing comunicacion fundacion voluntariado educacion UE union europea emprendimiento social